Call us Today 0800 555 5555

De-a lungul vietii devenim foarte creativi in a construi si intretine comportamente
autodistructive, tinem cu dintii de ranile noastre: de dependenta, de respingere, de tradare, de abandon; ne purtam mastile prin viata cu atata incredere, incat, de multe ori ne confundam cu ele si ajungem sa nu mai stim cine suntem noi, cu adevarat.
Faptul ca nu putem renunta, la ceea ce credem ca stim si ne apartine, reprezinta nucleul central, al faptului ca nu reusim sa iesim din povestile noastre triste de viata.
Atunci cand facem in viata, alegeri complet diferite fata de ceea ce ne dorim cu adevarat si ajungem inevitabil la esec, este necesar sa descoperim radacinile acestor alegeri.
Va astept, sa scoatem la lumina, ce angajamente ascunse, convingeri limitative sau profetii, v-ati luat la un moment dat in viata si acum incercati cu „indarjire” sa le duceti la indeplinire.

Vom reusi sa vedem cum ne incurca convingerile limitative sau paradigmele pe care ni le-am format de-a lungul vieti si vom gasi modalitati sa le extindem, asfel incat sa fim liberi sa avem o viziune noua asupra vietii noastre, pe care o dorim plina de sens si semnificatie.

Modificandu-va atentia, puteti incepe sa vedeti lucruri pe care nu le-ati observat inainte!

Workshop-ul va fi gazduit de: Mihaela Stancu, psiholog, psihoterapeut si coach adlerian in formare.

Inscrieri si informatii suplimentare:

Contact:

Asociatia pentru Formare si Dezvoltare Personala (AFDP)

Mihaela Stancu

Psiholog, psihoterapeut si coach adlerian in supervizare

Trainer autorizat

0727 595 160

mihaela_stancu@afdp.ro

evenimentepsi@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *